Serneke Allebike Racing Team

The race is never over

Bakgrund till teamet

 

Direkt efter målgången i Vätternrundan 2016 formades en idé som slutligen mynnade ut i ett nytt Team till 2017. Resultatet blev Serneke Allebike Racing Team. Initiativtagare Oluf Skoogh och Anders ”Höna” Johansson hade ambitionen att ha med sig så många cyklister som möjligt under 7 timmar. Resultatet 2017 blev snabbaste Team med 25 cyklister in på 6.50!

Vår grundtanke vid laguppbyggnaden har varit att hitta hängivna cyklister som ger allt för laget.  Det har också varit viktigt för oss att hitta människor med en stor portion glädje, attityd och ren råstyrka. Serneke Allebike Racing Team har som målsättning att bli historiska genom att vara snabbaste Team genom alla tider runt Vättern. Målet är att köra på 6.29 eller snabbare 2019. Men allt beror såklart också på väder & vind.

Teamet består av Sveriges absolut främsta cyklister samt några hårdingar från grannlandet Norge.

Race on!

Info om evenemanget:

Världens största motionscykellopp Vätternrundan är en upplevelse. 300 km runt sjön Vättern ställer sina krav på de många deltagarna som årligen samlas för vad vi vill kalla för en cykelfest. Loppet som äger rum i juni är även en del av En Svensk Klassiker!

DATUM

14-15 juni | Världens största cykelutmaning!

Kontakta oss gärna:

PRESS/SPONSRING

Oluf Skoogh tel: 073-0313336
mail: skoogholuf@gmail.com

WEBMASTER

Christer Johansson tel: 076-6210474
mail: cameradawn@telia.com

LAGET

Anders Johansson tel: 070-3407720
mail: anders.skogsentreprenad@telia.com

Created by Your Vision Media